Mesaj gönder
Henan Jinbailai Industrial Co., Ltd.
E-posta frank@jinblai.com Tel: 86-0372-2156005
Ev
Ev
>
Vakalar
>
Henan Jinbailai Industrial Co., Ltd. hakkında son şirket vakası Yaz geldi, bir barbekü partisi yapalım.
Etkinlikler
MESAJ BIRAKIN

Yaz geldi, bir barbekü partisi yapalım.

2024-04-29

hakkında son şirket vakası Yaz geldi, bir barbekü partisi yapalım.

HNJBL web sitemize hoş geldiniz, ben Mia ve yaz geldi, benim gibi grup aktivitelerini seviyor musunuz ve aile ve arkadaşlarınızla barbeküye çıkmak istiyor musunuz?Bugün öğreneceğimiz ürün bir barbekü ızgarası.. Adımlarımı takip edin ve bir göz atın! BBQ ızgara veya Barbekü ızgara açık hava barbekü için kullanılan ana ekipmandır. Yaz BBQ partileri ve açık hava barbekü sezonunda bir BBQ ızgara bir zorunluluktur.Sıradaki., Şirketimizin barbekü ızgara serisi ürünlerinin avantajlarını, barbekü ızgaralarını nasıl satın alacağınızı ve kullanacağınızı tanıtacağım.

 

BBQ ızgarasının avantajları

1Eşsiz Dayanıklılık: Uzun vadeli başarı için bir temel

Açık mekan yemek pişirme ekipmanlarına gelince, dayanıklılık ve hava koşullarına dayanıklılık çok önemlidir.Şirketimizin Corten çelik barbekü ızgaraları yelpazesinin sadece her türlü sert hava koşullarına dayanabilmesi değil aynı zamanda korozyona dayanıklıdır, geleneksel barbekü ızgarasını geçmektedir. Corten çelik barbekü ızgarası olarak adlandırılmasının nedeni, hava koşullarına karşı dayanıklı çelik malzemeden yapıldığıdır.Bu yüksek dayanıklı bir alaşım ve hava koşullarına karşı dayanıklı.İster kendinizi kızartmak için son tüketici olarak kullanın, ister toptan satış yapan bir işletmeci olun,Bu soğuk çelik ızgaranın kalitesine ve performansına güvenebilirsiniz..

 

2Şık Tasarım: Dışarıdaki Estetiği Yükseltmek

Bu barbekü ızgarasının tasarımı çok büyüleyici.Çevre ile iyi uyum sağlayarak odak noktası oluşturabilir ve çevrenin güzelliğini artırabilir. Orta boylu ve ergonomik bir tasarıma sahiptir. Yanınızda durup ızgara yapmak için çok uygun, çok yüksek veya çok düşük değildir. Grill ızgarasının çizgileri de çok pürüzsüzdür.Yuvarlak bir barbekü tabağı olsun ya da kare bir barbekü tabağı olsunEğer daha fazla tasarım duygusu istiyorsanız, daha ince ahşap palet tasarımlarının da bir çemberi var.Onun fırınından bahsettiğimde, tabanı hakkında konuşalım. tabanı birçok şekle sahiptir, bazıları ahşap dolaplarla ve bazıları ahşap dolaplar olmadan. ahşap dolaplarla şekiller dikdörtgen, altıgen ve dikdörtgen.vb.. Ahşap depolama dolapları olmayan nispeten basittir. Resimde olduğu gibi, avluların, bahçelerin ve diğer açık mekanların ortamı için ikonik bir parça haline gelebilir.

 

3Odunlu barbekü, ısı dağılımını eşitleştirir

Hava koşullarına karşı dayanıklı çelik ızgaranın tasarımı, ısı dağılımını ve tutmasını kolaylaştırır ve odun kullanımı etkinleştirir.Böylece çeşitli pişirme tekniklerini ve tariflerini deneyebilirsiniz.Ortada bir ızgara bile var, yani çorba ve pirinç pişirmek için direk tencereyi üzerine koyabilirsiniz.

corten steel bbq grill outdoor barbecue grill garden bbq grill

Grill nasıl seçilir?

Şirketimizin mevcut barbekü ızgarası çoğunlukla hava koşullarına dayanıklı çelik ızgaradır.ve diğer şekillerHadi daha yakından bir göz atalım.

garden bbq grill corten steel bbq grill large bbq grill metal bbq grill wood burning bbq grill
Kare kütük depolama ile yuvarlak korten çelik barbekü ızgara Masaüstü ile çift dolaplı barbekü ızgara Çarklı taşınabilir büyük depolama barbekü ızgara Üçgen piramit tabanlı yuvarlak BBQ ızgara Yarım küresel barbekü ızgara
camping bbq grill garden bbq grill garden bbq grill bbq grill garden bbq grill
Merdiven dolabı kare tepsi barbekü ızgara Polygon BBQ ızgara Silindrik BBQ ızgara Silindirik ahşap depolama dolabı ile BBQ ızgara Çok taraflı barbekü ızgaraları
son şirket davası hakkında Yaz geldi, bir barbekü partisi yapalım.  13 garden bbq grill garden bbq grill garden bbq grill son şirket davası hakkında Yaz geldi, bir barbekü partisi yapalım.  17
Altıgenli silindirli barbekü ızgara Dönmüş üç konilik ızgara Duvarlı BBQ ızgara Tek soba barbekü ızgara

Tavuk raflı kare barbekü ızgara

 

Price'ı al!

 

Grill nasıl kullanılır?

Şirketimizin piyasaya sürdüğü hava koşullarına karşı dayanıklı çelik barbekü ızgaraları, ne biçim olursa olsun basit ve kullanımı kolaydır.Kızartmadan önce, uygun hazırlıkları yapmalısınız.

 

1Öncelikle, ızgara etrafındaki ortamın barbekü için uygun olduğundan, yeterli yerin olduğundan ve ızgara etrafında yanıcı nesnelerin olmadığından emin olun.Yangın söndürücülerin uygun havalandırılmasını ve yerleştirilmesini sağlamakİstenmeyen lezzetlerin gıdalarınızı kirletmesini önlemek için önceki kullanımdan kalan tüm atıkları ve kalıntıları kaldırın.

 

2Barbekü için odun gibi yeterli yakıt olduğundan emin olun ve odun depo dolabında hazırlayın.

 

3Ateşi yakın, fırını belli bir sıcaklığa kadar ısıtın, satın alınan yağları fırında kızartmak için kullanın veya doğrudan yemek yağı kullanın, fırının yüzeyini önceden işlemek için bir kürek kullanın.Ve tekrar tekrar birkaç kez kazı.Son olarak, tüm yağı çıkarıp yeni yağ eklenmesi gerektiğini unutmayın.

 

4Bu noktada, doğrudan ızgara edilmesi gereken nesneleri yerleştirebilir ve sürekli olarak onları çevirmelisiniz. ızgaranın orta kısmına ızgara ekleyebilirsiniz,ve çorba veya pirinç pişirmek için bir teneke koyun gecikmeden. Yarısına odun ekle;

 

5Aşağıda bir kül tablası var. Barbekü partisinden sonra, kalan odunların yanmasını bekleyebilir, sonra kül tablasını çıkarıp külleri temizleyebilirsiniz.

 

Yukarıdaki girişle bize verilen barbekü ızgarasını kullanmayı öğrendiniz mi? Gel ve kendi barbekü ızgaranı satın al, alevi yak ve barbekü kutlamasına başla!

 

Lütfen daha fazla bilgi için bizimle iletişime geçmek için buraya tıklayın!

 

İstediğiniz Zaman Bize Ulaşın

86-0372-2156005
Anyang Şehri, Henan Eyaleti, Çin
Sorgunuzu doğrudan bize gönderin